(+357) 22314800, 22496328, 99606622

Έλεγχος Ποιότητας

Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών σας εξετάσεων αποτελεί για εμάς βασικό στόχο και κριτήριο λειτουργίας του εργαστηρίου μας. Αυτό επιτυγχάνεται με την επιλογή του ιατρικού μας εξοπλισμού, με την επιλογή και εκπαίδευση του ιατρικού μας προσωπικού αλλά και με τους αυστηρούς ελέγχους ποιότητας που διεξάγουμε. Το Frixos Lab εφαρμόζει καθημερινά εσωτερικούς και εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα με στόχο:

  • την ακρίβεια και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων σας
  • την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας λάθους
  • τον συνεχή έλεγχο και την συντήρηση του εξοπλισμού μας
  • την ορθή ταυτοποίηση των δειγμάτων σας

Τα εργαστήριό μας εφαρμόζει τα πλέον σύγχρονα Διεθνή Πρωτόκολλα Διαπίστευσης και συμμετέχει σταθερά σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων διασφάλισης και ελέγχου της ποιότητας των υπηρεσιών μας, τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες εξωτερικού ελέγχου, όπως το μηνιαίο πρόγραμμα BIO-RAD EQAS, ενώ για να εξασφαλιστεί η ποιότητα των υπηρεσιών και των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων εφαρμόζουμε διαδικασία εσωτερικού ελέγχου με το BIO-RAD Lyphocheck plus control και το πρόγραμμα ABX Minotrol 16 για το αιματολογικό τμήμα.

Με γνώμονα την προστασία της υγείας σας και με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, βρισκόμαστε σε πλήρη εναρμόνιση με κάθε ορθή εργαστηριακή πρακτική και προσπαθούμε καθημερινά να σας εξασφαλίζουμε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αξιοπιστίας.

Γραφτείτε στο Frixos Loyalty Club

Γίνετε μέλος στο Frixos Loyalty Club για να απολαμβάνετε
μοναδικές προσφορές και να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας.

Συμβουλές και Νέα

Δίπλα σας με συμβουλές και νέα για καλύτερη υγεία

Αντιμετωπίστε τις Αλλεργίες της Άνοιξης. Μια για πάντα!

Αλλεργίες της Άνοιξης! Έρχονται μαζί με την Άνοιξη και δυστυχώς ταλαιπωρούν πολύ κόσμο.Τα βασικά συμπτώματα των αλλεργιών είναι:Μύτη ή μάτια που τρέχουν ή και τα δύο, συνάχι, φτέρνισμα, ξερόβηχας, δυσκολία στην αναπνοή, δύσπνοια, πονοκέφαλοι, δάκρυα, κόκκινα μάτια,...

read more

Τα check ups είναι σημαντικά. Κάθε πότε πρέπει να γίνονται;

Γιατί να κάνουμε τακτικά check up;Γιατί μας βοηθούν να εντοπίσουμε ένα πρόβλημα υγείας πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που θα το αντιλαμβανόμασταν. Με αυτόν τον τρόπο προλαμβάνουμε σημαντικά θέματα υγείας και δίνουμε τη δυνατότητα στον οργανισμό να δεχθεί μια πιο ήπια...

read more