(+357) 22314800, 22496328, 99606622

Το Εργαστήριο

Με άρτιο ιατρικό εξοπλισμό και μηχανήματα για αποτελέσματα υψηλής ακρίβειας

Το εργαστήριο Frixos Lab ιδρύθηκε το 1984 και εδώ και 32 χρόνια σας προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου και έγκυρα και αξιόπιστα αποτελέσματα εξετάσεων.

Το Frixos Lab είναι ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο, εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ είναι επανδρωμένο με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο. Οι εγκαταστάσεις μας προσφέρουν στον επισκέπτη ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον για να πραγματοποιήσει τις διαγνωστικές του εξετάσεις .

Στο Εργαστήριό μας διενεργούνται κάθε είδους εξετάσεις, από την πιο απλή ως την πιο σύνθετη και απαιτητική εξέταση. Εξετάσεις αιματολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές, ανοσολογικές, κάθε είδους καλλιέργειες, εξετάσεις κοπράνων, εξετάσεις γονιμότητας.
Στο εργαστήριό μας πραγματοποιείται ακόμη και μια σειρά από πιο ειδικές εξετάσεις, όπως εξετάσεις για αλλεργίες, έλεγχος θρομβοφιλίας, αντισώματα, διαγνωστικές εξετάσεις για την δυσανεξία, εξετάσεις μοριακής γενετικής και άλλες.

Γνωρίστε εδώ το σύνολο των ιατρικών εξετάσεων που προσφέρουμε ή καλέστε μας στο 22314800 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Το έμπειρο ιατρικό μας προσωπικό ενημερώνεται διαρκώς για τα νέα και τις εξελίξεις του κλάδου μας, εκπαιδεύεται στη χρήση και τις λειτουργίες των μηχανημάτων μας και είναι δίπλα σας να σας εξυπηρετήσει με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Το Frixos Lab είναι εγγεγραμμένο στη Κυπριακή Δημοκρατία ως Βιοχημικό, Αιματολογικό, Μικροβιολογικό και Ανοσολογικό εργαστήριο και βρίσκεται στο “Αθηαινίτης Στρόβολος Πάρκ”, εντός ενός νεόδμητου κτιρίου, με σύγχρονα γραφεία και υποδομές.

Εκεί πραγματοποιούνται άμεσα όλες οι εξετάσεις σας, χωρίς χρονοτριβή και μετακίνηση δειγμάτων. Η λήψη των δειγμάτων μπορεί να γίνει καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του εργαστηρίου μας, ενώ πολλά από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, σας δίνονται αυθημερόν. Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, μπορείτε να μας ζητήσετε η αιμοληψία να γίνει στον χώρο σας. Επιπλέον, αν γίνετε μέλη του Frixos Lab Loyalty club, θα σας αποστέλλουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας on Line, με email.

Αποστολή μας είναι η προστασία της υγείας σας και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας. Για αυτό, κάθε μέλος της ομάδας μας εκπαιδεύεται συνεχώς, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ακριβή, ποιοτικά διαγνωστικά αποτελέσματα αλλά και την άψογη εξυπηρέτησή σας σε κάθε απλό ή δύσκολο περιστατικό.

Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να προστατεύσουμε μαζί την υγεία την δική σας ή της οικογένειάς σας.

Γραφτείτε στο Frixos Loyalty Club

Γίνετε μέλος στο Frixos Loyalty Club για να απολαμβάνετε
μοναδικές προσφορές και να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας.

Συμβουλές και Νέα

Δίπλα σας με συμβουλές και νέα για καλύτερη υγεία

Αντιμετωπίστε τις Αλλεργίες της Άνοιξης. Μια για πάντα!

Αλλεργίες της Άνοιξης! Έρχονται μαζί με την Άνοιξη και δυστυχώς ταλαιπωρούν πολύ κόσμο.Τα βασικά συμπτώματα των αλλεργιών είναι:Μύτη ή μάτια που τρέχουν ή και τα δύο, συνάχι, φτέρνισμα, ξερόβηχας, δυσκολία στην αναπνοή, δύσπνοια, πονοκέφαλοι, δάκρυα, κόκκινα μάτια,...

read more

Τα check ups είναι σημαντικά. Κάθε πότε πρέπει να γίνονται;

Γιατί να κάνουμε τακτικά check up;Γιατί μας βοηθούν να εντοπίσουμε ένα πρόβλημα υγείας πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που θα το αντιλαμβανόμασταν. Με αυτόν τον τρόπο προλαμβάνουμε σημαντικά θέματα υγείας και δίνουμε τη δυνατότητα στον οργανισμό να δεχθεί μια πιο ήπια...

read more