(+357) 22314800, 22496328, 99606622

Εξοπλισμός

Τα σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα του εργαστηρίου μας, εξασφαλίζουν αξιόπιστα και
ακριβή αποτελέσματα στις εξετάσεις σας.

To εργαστήριο Frixos Lab διαθέτει άρτιο ιατρικό εξοπλισμό και τεχνολογίες αιχμής που μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αξιόπιστα και ασφαλή αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες διαγνωστικών ιατρικών εξετάσεων που παρέχουμε.

Το Κέντρο μας έχει εξοπλιστεί με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό από τους κορυφαίους, διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους όπως οι εταιρείες ROCHE, ΗΟRIBA, OLYMPUS, ESCO και άλλες. Πιο συγκεκριμένα για τις εξετάσεις αίματος χρησιμοποιούμε το μηχάνημα PENTRA 60, για εξετάσεις Βιοχημείας, το COBAS C311 μηχάνημα της εταιρείας ROCHE ενώ για τις ανοσολογικές & ορμονολογικές εξετάσεις συνεργαζόμαστε και πάλι με την ROCHE και έχουμε επιλέξει το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα ELECSYS 2010. Οι μικροβιολογικές σας εξετάσεις πραγματοποιούνται με ιατρικό εξοπλισμό από την εταιρεία ESCO και συγκεκριμένα με το Biohazard safety cabinet.

Το μικροσκόπιο που έχουμε επιλέξει για τις εξετάσεις αίματος, ούρων και κοπράνων είναι της εταιρείας OLYMPUS. Παράλληλα το εργαστήριό μας είναι εξοπλισμένο με ειδικές συσκευές για εξετάσεις συγκεκριμένου τύπου, όπως το PT/INR, APTT για τον έλεγχο της θρομβοφιλίας.

Τέλος, για τα μηχανήματά μας και τον τεχνικό εξοπλισμό μας έχουμε επιλέξει την συσκευή διπλής απόσταξης νερού RO-reverse osmosis, ενώ τα δείγματά σας φυλάσσονται σε εξειδικευμένα ιατρικά ψυγεία.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι οι αιματολογικές εξετάσεις γίνονται και στο μηχάνημα και στο μικροσκόπιο για λεπτομερή εξέταση του αίματος του κάθε πελάτη μας.

Παράλληλα, το επιστημονικό προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο στη χρήση κάθε μηχανήματος, η συντήρηση των μηχανημάτων γίνεται με βάση τους διεθνείς κανονισμούς και τις οδηγίες της εκάστοτε εταιρείας ενώ ακολουθούμε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, εσωτερικούς ή εξωτερικούς.

Εμείς, οι άνθρωποι του Frixos Lab παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στα ιατρικά μηχανήματα, ενημερωνόμαστε συστηματικά για νέες προτάσεις και λύσεις για το εργαστήριό μας ενώ φροντίζουμε να ανανεώνουμε συχνά τον ιατρικό μας εξοπλισμό με νέα και πιο σύγχρονα μοντέλα για να σας εξασφαλίζουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις διαγνωστικές σας εξετάσεις.

Ο στόχος μας είναι η αξιοπιστία στην διάγνωση, η ακρίβεια στα αποτελέσματα, η αμεσότητα στην φροντίδα σας. Για αυτό έχουμε επιλέξει τον καλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό και σύγχρονους αναλυτές Αιματολογίας, Βιοχημείας, Ανοσολογίας.

Γραφτείτε στο Frixos Loyalty Club

Γίνετε μέλος στο Frixos Loyalty Club για να απολαμβάνετε
μοναδικές προσφορές και να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας.

Συμβουλές και Νέα

Δίπλα σας με συμβουλές και νέα για καλύτερη υγεία

Αντιμετωπίστε τις Αλλεργίες της Άνοιξης. Μια για πάντα!

Αλλεργίες της Άνοιξης! Έρχονται μαζί με την Άνοιξη και δυστυχώς ταλαιπωρούν πολύ κόσμο.Τα βασικά συμπτώματα των αλλεργιών είναι:Μύτη ή μάτια που τρέχουν ή και τα δύο, συνάχι, φτέρνισμα, ξερόβηχας, δυσκολία στην αναπνοή, δύσπνοια, πονοκέφαλοι, δάκρυα, κόκκινα μάτια,...

read more

Τα check ups είναι σημαντικά. Κάθε πότε πρέπει να γίνονται;

Γιατί να κάνουμε τακτικά check up;Γιατί μας βοηθούν να εντοπίσουμε ένα πρόβλημα υγείας πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που θα το αντιλαμβανόμασταν. Με αυτόν τον τρόπο προλαμβάνουμε σημαντικά θέματα υγείας και δίνουμε τη δυνατότητα στον οργανισμό να δεχθεί μια πιο ήπια...

read more